Ulei Masline Extra Virgin Terra Creta
Ulei Masline Extra Virgin Terra Creta
Curs valutar:
1 EUR = 4.9473 RON
1 USD = 4.1999 RON
Publicitate:

Ulei de masline si Nutritie

 Ulei de masline si Nutritie


Uleiul de masline este un cadou pe care noi ar trebui să ni-l facem in fiecare zi. Bogat în acizi grasi mononesaturati si de valoare nutritivă ridicată, este ideal pentru sanatatea noastra si dieta de zi cu zi.

Caracteristicile organoleptice ale ulei de masline, cum ar fi:gust, culoare și miros, de asemenea, existența a mai mult de 30 de compusi fenolici cu puternic antioxidant, anticoagulant si calităti antibacteriene. Studii recente arată că proteina poate fi metabolizata mai bine datorita ulei de masline.
  -Uleiul de masline este, de asemenea,este ideal pentru gătit, deoarece ramane inalterabil benefic chiar si atunci cand este gatit la temperaturi ridicate.
  -Datorită ulei de masline ne putem bucura de alimente prajite vina-free. Acesta poate fi folosit chiar si la 200 grade C (392 F), în timp ce uleiul de floarea soarelui si de diferite tipuri de ulei din seminte se strica la 170 grade C (338 F). 
  -Uleiul de masline poate fi reutilizat (nu mai mult de 3 ori), cu conditia ca acesta sa fie strecurat printr-un filtru de cafea și apoi tinutt sub capac, desi este ideal ca ulei de măsline proaspăt fi folosit de fiecare dată un fel de mancare este prajit. 
   -Bucătăria mediteraneană, bogată în idei si variatii, profita din plin de calitătile incomparabile ale ulei de masline si demonstrează maiestria greaca a traditiei culinare printr-o multitudine de retete.
Filtre de cautare:
Ofertant
Nu exista oferte care sa indeplineasca criteriile de cautare.
Contul meu: