Ulei Masline Extra Virgin Terra Creta
Ulei Masline Extra Virgin Terra Creta
Curs valutar:
1 EUR = 4.9473 RON
1 USD = 4.1999 RON
Publicitate:

Ulei Masline Extra Virgin PDO Kolymvari Tin Can 5 Lt Terra Creta

Ulei Masline Extra Virgin PDO Kolymvari Tin Can 5 Lt Terra Creta
Ulei Masline Extra Virgin PDO Kolymvari Tin Can 5 Lt Terra Creta Ulei Masline Extra Virgin PDO Kolymvari Tin Can 5 Lt Terra Creta
 
Pret:
199,00 LEI
Pret detaliat: 199,00 LEI - pretul include TVA
Cod oferta: 12.02.1048
Ofertant: EMPORIO EGNATIA
Unitate de vanzare: buc
Disponibilitate: epuizat
Ulei Masline Extra Virgin PDO Kolymvari Tin Can 5 Lt Terra Creta Comenzi telefonice: 0213135154
Ulei Masline Extra Virgin PDO Kolymvari Tin Can 5 Lt Terra Creta Email: office@masline-ulei-masline.ro

Adauga in cos:

Ulei Masline Extra Virgin PDO Kolymvari Tin Can 5 Lt Terra Creta
199,00 RON
buc

Descriere oferta:

 DENUMIREA DE ORIGINE PROTEJATA

Conform REGULAMENTULUI (CE) NR. 510/2006 AL CONSILIULUI din 20 martie 2006 privind protectia indicatiilor geografice si a denumirilor de origine ale produselor agricole si alimentare se prevede o abordare comunitara privind denumirile de origine si indicatiile geografice in toate statele membre. 
Pentru a beneficia de protectie in statele membre, indicatiile geografice si denumirile de origine ale unui produs recunoscut in prealabil in statul membru trebuie inregistrate la nivel comunitar intr-un registru de denumiri de origine protejate sau de indicatii geografice protejate.
„DENUMIRE DE ORIGINE” se defineste ca fiind numele unei regiuni, al unui loc specific sau, in cazuri exceptionale, al unei tari, utilizat pentru descrierea unui produs agricol sau alimentar:
-originar din aceasta regiune, loc specific sau tara,
-a carui calitate sau caracteristici sunt in mod esential sau exclusiv datorate unui anumit -mediu geografic cu factorii sai naturali si umani,
-a carui productie, prelucrare si preparare au loc in aria geografica delimitata.
Pentru a putea fi comercializat produsul protejat ca denumire de origine trebuie sa prezinte un element de control, acesta fiind simbolul comunitar asociat pe eticheta.
Obtinerea unei DOP(Denumire de Origine Protejata) este un demers colectiv, respectiv al unui grup. Grupul reprezinta si reuneste toti operatorii filierei de obtinere a produsului pentru care se solicita protectie. Grupul este interlocutorul Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice. 
Pentru a putea fi comercializat produsul protejat ca denumire de origine trebuie sa prezinte un element de control pe eticheta, acesta fiind simbolul comunitar asociat.
 

Terra Creta™ Kolymvari PDO Extra Virgin Olive Oil

-Quality Assurance

Experiența de cultivare tradiționala și recoltarea selectivă de masline Prime, împreună cu respectarea strictă a standardelor internaționale (HACCP) au intrat în acest ulei de măsline extraordinar. Toate acestea, în combinație cu solul fertil și condițiile climaterice ideale predominante în regiunea Kolymvari, Hania, Creta, garantează o calitate superioară. Dacă poartă pecetea  Creta Terra™, puteți fi sigur că a fost produs este de cea mai bună calitate și varietate de masline din lume, cu cele mai înalte standarde de calitate. O degustare și veți fi de acord cu acest lucru ca nu este doar un alt ulei de măsline

> Ulei de masline Extra Virgin  sau Organic, din regiunea Kolymvari , Creta,  are aciditate scăzută (până la 0,4%), extracție la rece (sub 27C), cu gust și aromă distinctiva

Comentarii:

Contul meu: